Idag har vi haft en underbart chill dag. Lördagarnas och söndagarnas aktiviteter är trots allt optional så under fredagens kvällsmöte bestämde vi vad vi ville göra under lördagen.

I vanlig ordning började jag dagen kl. 06.45 med att vänta på Effie, Ivan och Bungani (the lion handlers) och sedan hänga med dem till "lejonungarna" för att ta ut dem på en walk i bushen. 

26 månader gamla och riktigt massiva.. 

Pigga och glada rusade lejonen runt och jagade varandra till en början, sedan fick Tamuka syn på en gnu och började krypa längs marken, riktigt häftigt att se dem in action. 

Fick några fina sista bilder av naturen och lejonen och mig med lejonen. Även några härliga bilder på the handlers, herregud vad jag kommer sakna dem! Vilka killar!

(null)

(null)

(null)


Efter frukosten som lördagen till ära var en full english breakfast hade jag bestämt mig för att ta ledigt under förmiddagen och bara njuta av tiden jag har kvar, så jag och de andra la oas vid poolen, solade och spelade spel och drack cola. På eftermiddagen körde vi upp till polocrossfältet och tittade på matchen som inträffar varje helg. Var rätt sugen på att vara med men med tanke på min ovana vid hästar numera och att jag förmodligen inte skulle kunna fånga en boll från hästryggen utan att trilla av, så resonerade jag att det var klokast att vara publik. Några zebror gjorde polocross-spelarna sällskap på planen! De verkade väldigt nyfikna på vad deras släktingar sysslade med, som bar människor på ryggen. 

(null)


Resten av eftermiddagen spenderade vi vid poolen igen och jag försökte få bort min bonnabränna. Öl och chips och musik vid poolen är aldrig fel! 


På kvällen var det tänkt att vi skulle ha ett jellyshot party, blev mer ett jelly-skål party. Oliver och Shannon hade gjort en hel skål med vodka-jelly och vi slevade upp dem i olika glas och lekte lite lekar efter det så det blev en fantastiskt rolig kväll! Vill verkligen inte lämna alla människor här.. tur vissa bor hyfsat nära mig.


Puss och kram