Well idag hade vi rejält oväder här på kvällen och ganska mycket regn, så wi-fi:et har varit lika smidigt som trögflytande sirap. Många fina blixtar och dunder dock, från vår utsikt i baren. 


Nåväl. Dagen började med en lionwalk med några spralliga lejon som stalkade varandra konstant. Lyxigt nog var det bara vi volontärer och the handlers som var ute och morgonhimlen vet väldigt vacker. Två sköldpaddor som förmodligen tyckte likadant, höll på att para sig som bäst när Tamuka och Tonga plötsligt förvandlade dem till tuggleksaker... Tamuka åt upp hela sköldpaddan medan Tonga flitigt lekte med sin ända tills det var dags att gå tillbaka. 

(null)

(null)


Efter en snabb frukost var vi ett gäng som begav oss ut på snare sweep. Som jag säkert har skrivit innan går det ut på att vandra genom bushen i jakt på snaror, vi gick i led som en skallgångskedja och letade i två timmar, men inga snaror (tur det). Däremot en motbjudande summa fästingar på våra byxor, skor, ärmar etc... vi gick frenetiskt och kollade på våra ben hela tiden. I väntan på chauffören hade vi och Efraim och Ivan (några ut the staff) pinnkrig.. för att vara vuxna människor var vi förvånansvärt duktiga på att vara omogna.


Eftermiddagen gick ut på att hugga gräs i Lumba, Lupane och Luanas enclosure, medans ungarna i fråga var ute på promenad där de uppenbarligen satte igång att jaga ett föl.. de lyckades inte såklart, men jisses alltså.. 5 månader gamla och redan jägare. 

Sist av allt hade jag elephant herding med några av de nya volontärerna. Det var en extremt varm eftermiddag som sedan övergick i en kväll med regn och åska.

(null)


Vi hade en" bondning night" med lite spel och lekar. Vi delades in i två lag och tävlade i massor av olika saker och mitt lag vann!! Klart vi gjorde. 

Mycket trevlig kväll, massa mys och många nya härliga människor! 


Puss och kram


Kommentera

Publiceras ej